• Interieur reinigen
  • Poetsen / polijsten
  • Banden/velgen wisselen
  • Grote/kleine beurt 
  • Klein schade herstel

Zelf met je auto bezig

Je bent graag met je auto bezig, alleen je hebt de ruimte en de middelen niet. Dat is het probleem waar wij ook mee zaten. Hieruit is de Auto Gym ontstaan. 

Wil je zelf je winter- of zomerbanden wisselen of je auto een (kleine) beurt geven? Wellicht een goede schoonmaak- of poetsbeurt voor je heilige koets, maar heb je niet de juiste apparatuur of kennis om de klus aan te pakken? 

In onze Auto Gym sta je er nooit alleen voor. Er is altijd een andere enthousiasteling die kennis en ervaring met je deelt. We helpen je graag op weg. 

Tevens bieden wij mogelijkheden om met de juiste apparatuur aan het werk te gaan. Zo beschikken we over een waterstofzuiger, een dual action polijstmachine; polijst en waxproducten; diverse gereedschappen zoals krikken, jack stands, een autobed, een momentsleutel, een acculader/booster en nog veel meer. Heb je iets nodig? Laat het ons vooral weten! Dan helpen we je graag verder met wat je nodig hebt.

Winter-/zomerbanden wissel en opslag
Tegen een kleine vergoeding houden we je winter-of zomerbanden in opslag. Zodra je de bandenwissel wilt uitvoeren, geef je ons een seintje en zetten we de banden voor je klaar.
Voordat ze weer in opslag gaan, maak je ze nog even grondig schoon, en bescherm je ze met een waxlaag, klaar voor het volgende seizoen. Dit kan allemaal in de Auto Gym. Vraag voor deze klus naar de mogelijkheden van onze handige “Poka Premium Wheel Stand” en natuurlijk een autokrik en momentsleutel. 

Olie verversen, bougies omruilen en ander klein onderhoud
We hebben oprijblokken, krikken en jack stands, die je auto van de grond liften, zodat je zonder onnodige risico’s onder de auto kan werken voor klein onderhoud. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voorbeelden:
– Interieur onderhoud
– (Machinaal) polijsten en waxen
– Autoradio inbouwen
– Wrappen
– Tunen