• Onderhoud is Behoud
  • Je lak beschermen
  • Herstel steenslag
  • Infotainment upgraden
  • Interieur opfrissen

Je auto verbeteren

“Onderhoud is Behoud”

– Auto Gym

Het is een bekend gezegde en absoluut waar. Goed onderhoud beschermt niet alleen je lak of motor, maar ook je investering. “Het oog wil ook wat”. Een goed onderhouden lak herken je direct. Ga maar na bij jezelf, toen jij je huidige voertuig voor het eerst zag. Een goed onderhouden auto of motorfiets springt in het oog en is waardevaster.

Bescherming tegen de elementen
Roestvorming is een grote boosdoener als het gaat om jouw auto of motorfiets. Bescherming van je lak is daarom essentieel voor het voorkomen van roestvorming.
Roest oftewel oxidatie is een niet-te-stoppen proces dat meteen start op het moment dat (onbehandeld) metaal is blootgesteld aan lucht (zuurstof). Het kleinste steentje (steenslag) of krasje kan voor dergelijke blootstelling zorgen. Hoe eerder je hier de lak beschermt, hoe beter en langer je kunt genieten van een roestvrije en glimmende (gezonde) lak.

Herstellen kleine (lak)schade
De Auto Gym faciliteert het ‘spelen’ met de mogelijkheden van het beschermen van je voertuig aan. Wij zijn ervaringsdeskundigen met het herstellen van kleine (kras)schades van onze eigen auto’s. Ook hebben we ervaring met nat schuren, kleien, polijsten en waxen. Deze kennis delen we maar al te graag met jou. Vraag ons naar de mogelijkheden.