Nick

Chef operations

Jasper

Onderhoudt klantcontact

Tom

Zorgt voor techniek

Pieter

Regelt de ICT

Rick

De financiële man

Over ons

Nick

In 2016 ontdekte ik dat ik een passie voor (auto)poetsen had. Sindsdien ging ik op zoek naar ruimtes waar ik mijn steeds meer toenemende hobby kon uitoefenen en stuitte ik continu op beperkingen. Ik besloot deze ruimte en mogelijkheid zelf te gaan onderzoeken en vond in ons team de mensen die mijn passie deelden. 

Samen zetten wij de Auto Gym op voor gelijkgestemden uit de regio en maken we er een feestje van!

Ik ben Nick (46 jaar), enthousiaste ondernemer en optimist pur sang. Naast mijn liefde voor auto’s houd ik van lekker eten, duurzame relaties, sporten en muziek maken. Ik ben een zorgzaam type dat het iedereen comfortabel naar de zin maakt. In de Auto Gym mag ik mij namens het team inzetten voor de algehele goede operatie van de gym. Van de koffie en het WC papier t/m het polijsten van je auto, vraag maar raak. Ik help graag!

Jasper

Mijn eerste ontmoeting met een sportwagen was een Porsche 911 Targa uit 1980. Ik was toen nog een klein jongetje, maar het gevoel en het geluid toen de motor startte vergeet ik nooit weer. De obsessie met auto’s is daar begonnen en die is vandaag de dag er nog steeds. Elke auto eigenaar heeft zijn of haar eigen verhaal met de auto en dat maakt uniek. Auto Gym is de plek waar die verhalen samen kunnen komen en kennis gedeeld kan worden.

Ik ben Jasper (23 jaar), een Fries in hart en nieren en met veel plezier woonachtig in het prachtige Groningen. In het weekend ben ik vaak op het water te vinden en ben ik aan het varen. Naast autoliefhebber, heb ik ook een passie voor koken en geniet ik ervan om samen met vrienden te borrelen. Binnen de Auto Gym hou ik mij bezig met relatiebeheer.  Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle stalling werkzaamheden.

Tom

Al van jongs af aan ben ik gek op auto’s en eigenlijk alles wat beweegt en waar een motor op zit. Ik ging vaak met mijn vader mee naar mijn oom, zij hebben samen een grote oldtimer verzameling. Hier leerde ik van jongs af aan al sleutelen aan auto’s, zo kon ik bijvoorbeeld op mijn 12e al een motorblok vervangen. De eerste auto waar ik na het behalen van mijn rijbewijs in heb gereden is de Porsche 911 SC uit 1980 van mijn vader. Deze auto heeft hij nog steeds in bezit, uiteindelijk hoop ik deze natuurlijk over te kunnen nemen om deze in de familie te houden. 

Ik ben Tom (26 jaar), geboren in Groningen, maar ik woon al mijn hele leven in Westerbroek op zo’n 10 minuten rijden van de stad. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als beveiligingsmonteur bij Wardenburg Beveiliging&Telecom. Al sinds een lange tijd wil ik graag wat voor mezelf beginnen en zo is AutoGym op mijn pad gekomen. Hier kan mijn hobby’s uitoefenen en mijn connecties en netwerk verbreden.

Binnen Auto Gym beheer ik alle technische zaken zoals elektra, verlichting en beveiliging. Zo werken we aangenaam en veilig!

Pieter

Geloof het of niet, aan de hand van auto’s heb ik kleuren leren kennen. De interesse voor auto’s is er dus al vanaf kleins af aan. Toen het idee ontstond om plek te creëren om zelf aan onze auto’s te werken werd ik gelijk enthousiast. Maar waarom alleen voor onszelf als we deze plek ook kunnen delen? Samen met dit team werken wij aan de Auto Gym zodat iedereen een plek kan hebben om bezig te zijn met zijn of haar auto.

Ik ben Pieter (26 jaar), geboren en getogen in de mooiste stad van het Noorden, Groningen. Naast mijn studie Vastgoed & Makelaardij vind ik het leuk om op avontuur te gaan, ervaringen op te doen en nieuwe dingen te leren. Al vind ik het ook heerlijk om op de bank te hangen en te kijken naar de video’s van AutoBlog en Autoweek. Binnen de Auto Gym hou ik mij bezig met de website en de socials, het ‘online’ gedeelte dus. Wanneer je hier leuke ideeën voor hebt, laat ze dan vooral aan mij weten!

Rick

Al van kinds af aan ben ik gek op auto’s. Vanaf een jaar of 4 herkende ik alle automerken en niet veel later wist ik ook de modellen en de specs. Op mijn 16e bezat ik voor het eerst een auto waarna dit niet veel later uit de hand is gelopen tot een hele verzameling. Toen ik in Groningen kwam wonen miste ik de auto hobby en ben ik op zoek gegaan naar een plekje voor m’n auto’s. Hieruit is GroningenStalling ontstaan, waardoor ik in de loop der tijd veel andere autoliefhebbers heb ontmoet. Zo is ook het team van de Auto Gym ontstaan, een goede mix van passie voor auto’s en enthousiast ondernemerschap.

Ik ben Rick (27 jaar), oorspronkelijk afkomstig uit Zwolle en nu al enkele jaren woonachtig in Groningen. Al tijdens mijn studie Vastgoed & Makelaardij kwam ik er achter dat ondernemen in mijn bloed zit, ik krijg energie van het maken van leuke plannen. Verder ga ik graag uiteten, op reis en naar het terras met vrienden. 

Binnen de Auto Gym ben ik verantwoordelijk voor de financiële, juridische en bedrijfskundige zaken. Daarnaast ben ik natuurlijk graag met auto’s bezig of aan het klussen, maar momenteel zit ik een tijdje in het buitenland voor werk. Op de achtergrond draai ik onzichtbaar door met facturen en administratie, terwijl ondertussen de rest van het team van Auto Gym voor je klaar staat!